Opgericht in 1946, heeft SMT Netherlands ruim 70 jaar historie als toonaangevend full service distributiebedrijf gespecialiseerd in construction, material handling en recycling equipment.

 

SMT voert een selectieve ‘multi-brand’ strategie, gericht op merken die hun sporen hebben verdiend en marktleider zijn op het gebied van ‘total cost of ownership’, levensduur, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, comfort en veiligheid.

 

Sterke merken met meerwaarde

SMT heeft de distributierechten van gerenommeerde merken, en in Nederland voert SMT de sterke A-merken Volvo Construction Equipment, Sennebogen en Holms. Met Volvo en Sennebogen zijn inmiddels duurzame relaties opgebouwd van respectievelijk meer dan 70 en 25 jaar.

 

SMT levert service boven verwachting

Bij SMT stellen we onze klanten altijd centraal en realiseren we meerwaarde voor onze klanten met een hoogwaardige service die bij het niveau van onze merken past. Service is de kern van onze propositie: voor iedere vraag van onze klanten bestaat een slimme oplossing. Daarom levert SMT een service die verder gaat en uw verwachtingen altijd overtreft. Vanzelfsprekend vinden wij dat.

 

Full service

Aan het uitgebreide machine aanbod voegen we een full service dienstverlening toe, op maat gevormd rondom de volledige levenscyclus van een machine. Deze service is gericht op het maximaliseren van de beschikbaarheid van machines voor onze klanten om de laagst mogelijke operationele kosten te bereiken (TCO management).

En als het toch een keer niet helemaal goed gaat, staan we borg voor een snelle en accurate dienstverlening om storingen te verhelpen. Dat doen we met onze eigen volledig uitgeruste werkplaatsen op strategische locaties in Nederland en met nachtelijke bevoorrading van onze buitendienst service technici.

 

Internationaal netwerk

SMT Netherlands is actief in Nederland, België en Luxemburg. Binnen SMT Netherlands zijn ongeveer 300 medewerkers werkzaam, verspreid over Nederland, België en Luxemburg. Sinds 2015 maakt SMT Netherlands onderdeel uit van de SMT groep, de exclusieve distributeur van Volvo Construction Equipment, Volvo Trucks, Volvo Bus en Volvo Penta in meer dan 20 landen in Noord-, Centraal, en West-Afrika.