spikker-logo
Mevr. E. Wakker
Het Spijk 4
8321 WT
Urk
https://www.spikker.nl/
info@spikker.nl
0527-689134

Over ons

SPIKKER is een bedrijf boordevol ambitie. Iedere dag helpen wij onze klanten hun groeiambities waar te maken. Onze missie: Wij geloven dat ondernemerschap nooit stilstaat en helpen jou groeien in zowel naamsbekendheid als omzet met onze eigen, unieke SPIKKER aanpak.

 

Consult

Wij geven je graag advies over een strategische aanpak voor je bedrijf, product of dienst. Zo weet je zeker dat je de goede richting op gaat. Van een management brainstormsessie tot een uitgeschreven marketingplan, wij sturen met je mee.

 

Creatief

Elk bedrijf, product of dienst is uniek door de ‘personal touch’ die aan het ondernemerschap wordt meegegeven. Wij vertalen dit voor iedereen in een eigen uniek verhaal. Van positionering tot totaalconcepten, wij denken met je mee.

 

Creatie

Met een team van specialisten op het gebied van marketing en communicatie, grafisch ontwerp, website development en print creëren we een totaalpakket waarin we alles nauwkeurig op elkaar kunnen afstemmen. Van logo-ontwerp of een frisse website tot een volledige campagne voor een nieuw product, wij werken met je mee.