stanleys
Dhr. S. Bangma
De Deel 24
8302 EK
Emmeloord
https://stanleysemmeloord.nl/
0527 612 551

ONZE HISTORIE

In 1978 zijn wij de familie Bangma in Emmeloord gekomen. Daar zijn mijn ouders begonnen met “Het Busstation”. In die tijd had niet iedereen een auto. Men was dus vaak aangewezen op het openbaar vervoer. Het busstation was dan ook een middelpunt  waar reizigers en chauffeurs samen kwamen. Het was  aangenaam om een lekker bakje koffie te drinken bij het busstation.

 

DE KOFFIE WERD NOG GEWOON MET EEN KETEL HEET WATER GEZET...

Nadat het busstation in ... helemaal vernieuwd is hebben wij er een mooie nieuwe horeca gelegenheid gebouwd, wederom aan het busstation. We zijn toen onder de naam Halte24 verder gegaan en hebben onze snackbar de Big Snack geopend. Nu zoveel jaar later hadden we er heel veel zin in om met het nieuw ingerichte centrum, de Deel, ons bedrijf wat anders neer te zetten.

 

De ruimte van de lunchroom hebben we nu meer ingericht als een Dining in Amerikaanse sfeer en hebben deze de naam Stanley's For Burgers and More meegegeven. Natuurlijk kunt u hier ook lunchen of gewoon even een kopje koffie komen drinken. Wilt u een echte Amerikaanse maaltijd in de vorm van een Hamburger eten dan bent u hier aan het juiste adres. Vanaf 17.00 uur serveren wij onze avondgerechten in de Dining. 

 

Daarnaast gaat de snackbar verder onder de naam Stanley's Take Away.

 

Een mooie historie met een mooie toekomst.

 

We zien u graag bij Stanley's For Burgers and More,

Steven Bangma

stanleys-emmeloord