Waarom?

Bij SubsidieGezocht vinden we dat iedereen toegang moet hebben tot alle mogelijke fondsen en subsidies. Zodat de meest mooie initiatieven en projecten gerealiseerd kunnen worden. Kortom: in de wondere wereld van fondsen en subsidies helpen wij met het vinden van geld voor iedereen die het verschil wil maken.

 

SubsidieGezocht houdt zich al vele jaren bezig met het werven van fondsen voor diverse projecten, met uiteenlopende doelstellingen. In het bijzonder hebben we ervaring met het werven van fondsen voor zorggerelateerde initiatieven, ter bevordering van projecten gericht op mensen met een beperking, gericht op buurt en welzijn en internationale hulpprojecten. 

 

Heb je een initiatief ontplooid dat binnen deze categorieën valt, dan kunt je ervan op aan dat wij van SubsidieGezocht precies weten welke fondsen en subsidies voor jou haalbaar zijn. Maar heb je een ander project, dan denken we natuurlijk ook graag met je mee. Voor iedere non-profitorganisatie staan wij klaar.

SubsidieGezocht ziet kwaliteiten van mensen met autisme


SubsidieGezocht heeft het updaten van fondsenwervingstool SubsidieManager uitbesteed aan Standerlink uit Zwolle. Dit bedrijf biedt begeleid werk aan mensen met bijvoorbeeld autisme. Peter Potter van SubsidieGezocht: ‘Dankzij de nauwkeurigheid van deze medewerkers blijft onze database up-to-date. Ze verzorgen ook content voor bijvoorbeeld webshops.’

Meer info lees je hier