succesbrein-logo
Dhr. G. Bakker
Schokkerhaven 31
8308PX
Nagele
http://succesbrein.nl
info@succesbrein.nl
06 229 57 835

Na meer dan twintig jaar een bedrijf in softwareconsultancy gehad te hebben startten Gerard F. Bakker en Natascha Hoiting in 2022 SuccesBrein. Een organisatie in het trainen en coachen van charisma, mindset en visualisatie.

 

Charisma is een woord dat enorm tot de verbeelding spreekt. Allemaal kennen we die man of vrouw die een ruimte binnenkomt en direct gezien wordt. Iedereen kijkt om en wil een praatje maken met deze persoon. Ze stralen zelfvertrouwen uit, treden graag en gemakkelijk op de voorgrond, komen goed uit hun woorden en weten het publiek te boeien met humor, wijze raad of een inspirerend verhaal. Deze kenmerken zorgen ervoor dat iemand met veel charisma vaak aantrekkelijk en inspirerend gevonden wordt door de omgeving. 

 

Charisma is aangeleerd en zit niet in je genen, iets wat wel algemeen aangenomen wordt. Al met een paar simpele non-verbale signalen zul je merken dat mensen meer naar je toetrekken en je interessanter gaan vinden. Naast het laten groeien van jouw charisma legt Gerard F. Bakker tijdens zijn trainingen en coaching op een enthousiaste en begrijpelijke manier de werking van het brein uit. Hij behandelt de interpretatie van de zintuigelijke informatie door het brein en leert je onder andere hoe je angst omzet in enthousiasme; de toestand die sporters positieve wedstrijdspanning noemen.

 

Natascha Hoiting werkt momenteel aan een boek over Gerards reis van stotteraar tot public speaker, waarin ook de onderwerpen charisma, mindset, spreekangst en visualisatie behandeld zullen worden. Dit boek zal in 2024 verschijnen.