syntek
Dhr. R. Hoekstra
Espelerweg 12-1
8303 HX
Emmeloord
http://www.syntek.nl
085 065 3059

Teken- en adviesbureau SynTek is een jong, dynamisch bureau gevestigd in de Noordoostpolder te Emmeloord. In 2012 is het bureau opgericht om, met name, de gevelbouwers in Nederland te ondersteunen. Een teken- en adviesbureau voor de gevelbouw adviseert, ontwerpt, ontwikkelt, voert projecten uit en realiseert plannen op het gebied van de gevelbouw in de breedste zin van het woord. 

 

Veel ondernemingen kunnen het zich niet meer veroorloven om werknemers in dienst te houden die uit de overhead komen. In de concurrerende wereld van vandaag, zetten de werknemersbeperkingen een steeds grotere werkbelasting op het resterende personeel. De ontwerpers en tekenaars komen uit de overhead en zijn duurdere werknemers. 

 

Een onderneming zorgt voor een gezonde dekking van de werkzaamheden en zal bij piekdruk diverse werkzaamheden uitbesteden. Deze piekdruk is een continu proces, waar dringend behoefte is aan inleenkrachten met kennis voor afgebakende projecten en tijd. 

 

SynTek heeft ervaring met alle facetten rondom het gevelbouwproces. Door mijn flexibiliteit werk ik vanuit eigen kantoor. Tevens is er de mogelijkheid om bij de klant de werkzaamheden te verrichten. Het doel van de onderneming is een werkverhoudingen op de korte en lange termijn aan te gaan en elkaar te versterken.