terwolde
Dhr. R.A. van der Meer
Nagelerweg 6
8304 AB
Emmeloord
https://www.terwolderenault.nl/
vandermeer@terwolderenault.nl
0527 620 004

Wie zijn wij

Terwolde Renault en Dacia is opgericht in 2009 en is gevestigd in Assen, Delfzijl, Emmeloord, Emmen, Groningen, Hattem, Hoogeveen, Raalte, Roden en Zwolle.

 

Wij verkopen het volledige gamma nieuwe Renault- en Dacia's. Naast particuliere verkoop zijn wij in Groningen en Zwolle voorzien van een professionele PRO+ bedrijfswagens afdeling geschikt voor klein- en middenkader bedrijven. Ook hebben wij altijd minimaal 300 TOP occasions voor u op voorraad in verschillende prijscategorieën en merken.

 

Terwolde beschikt over een uitgebreide aftersales afdeling voor onderhoud en schadeherstel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor losse onderdelenverkoop. Een autotechnicus bij Terwolde wordt voortdurend geschoold en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied.


Vertrouwen

Betrokkenheid en vertrouwen zijn belangrijk voor Terwolde. Dit geldt voor zowel de onderlinge samenwerking- als in de communicatie naar u als klant. Dat een afspraak een afspraak is vinden we vanzelfsprekend. Prijzen worden vooraf gecommuniceerd en wij houden ons hieraan. Met z’n allen zijn wij trots op ons bedrijf en werken wij hard samen naar een nog beter resultaat.

 

Missie en visie

Terwolde is een relatief jong bedrijf. Gestart in de crisis, voelen wij een nauwe verbondenheid tussen medewerkers en zijn wij trots op onze loyale klantenkring. Wij hebben de ambitie om gezien te worden als een betrouwbare, kwalitatieve en vernieuwende dealer. Om dit te bereiken werken wij hard aan een goede basis: een hoge medewerkerstevredenheid. Wij zijn er van overtuigd dat dit resulteert in een hoge klantentevredenheid.