willemdeboer-logo
H. de Boer
Distributieweg 12
8304 BJ
Emmeloord
https://www.willemdeboer.nl/
info@willemdeboer.nl
0527 68 40 00

Willem de Boer Food & Events is continue bezig op gepaste wijze de wens van de opdrachtgever te vervullen. Met oprechte interesse in u, uw wensen en uw behoeften willen wij uw perfecte event neerzetten door onze catering precies in te richten zoals u dat wilt.
Onze visie De visie van Willem de Boer Food & Events is het op maat bedienen van de veelzijdige opdrachtgever, op professionele wijze. Voor het aanbod van smaakvol eten voor cateringactiviteiten ontwikkelen onze koks een breed culinair aanbod, geserveerd door uitstekende bediening.
Onze missie De missie van Willem de Boer Food & Events is zowel regionaal als landelijk optreden als fullservice cateraar en foodservice partner. Hierbij worden de kernwaarden betrokken, culinair, creatief, innovatief en flexibel met zorg nageleefd.
Een betrokken onderneming

Willem de Boer Food & Events neemt duurzaamheid heel serieus. Mede door deel te nemen aan diverse programma's voor duurzaamheid en voedselveiligheid toont Willem de Boer Food & Events aan verantwoord en betrokken te ondernemen.