Het Team Activiteiten & Netwerken (TAN) houdt zich bezig met het organiseren van allerlei netwerk en kennis- activiteiten voor leden van BV Noordoostpolder. We starten het ondernemersjaar in september altijd met de Ondernemersavond op het Pieperfestival. In de maand oktober organiseren wij een groots kennis symposium. Het nieuwe jaar trappen wij af met een nieuwjaarsbijeenkomst in januari waar de winnaar van de Ondernemersprijs Noordoostpolder bekend wordt gemaakt. In de maand mei staat de ledenvergadering gepland. Het seizoen sluiten we voor de start van de zomervakanties af met ons zomerfeest. Naast deze terugkerende activiteiten vinden er ook 'losse' kennis en-netwerk activiteiten plaats zoals bijvoorbeeld een bedrijfsbezoek, zakelijke speeddate of netwerkwandeling. 

 

Nieuwsgierig naar al onze activiteiten? Je vindt ze in onze agenda

 

Ben je  benieuwd naar onze activiteiten? Je bent welkom om vrijblijvend twee bijeenkomsten bij te wonen om een indruk van ons te krijgen. Voor meer informatie of aanmelden voor een proef-bijeenkomst: info@bvnoordoostpolder.nl 

 

Het enthousiaste team wordt gevormd door: 

Leonard Visser (Schirm)

Jennina Stam (Allcos)

Stef Munsterman (Intratuin)

Leonie Holtmaat (Mercatus)

Wiebren de Boer (Weever bouw)

Silvia van der Veen (Werkcorporatie)

Anca Blok (Kunstbloc)

Eveline van Hees (VHM) 

Sherida Arron (BVN)

 

Het team laat zich graag inspireren door ideeën van leden! Suggesties of ideeën voor een activiteit? Deze zijn van harte welkom.

info@bvnoordoostpolder.nl