Han

'Met ons team bedenken we elk jaar weer verrassende activiteiten voor onze leden'

 

Han van Wegen

Voorzitter TAN

Het Team Activiteiten & Netwerken (TAN) houdt zich bezig met het organiseren van allerlei netwerk en kennis- activiteiten voor leden van BV Noordoostpolder. Het ondernemersjaar in september start met de Ondernemersavond op het Pieperfestival. In de maand oktober organiseren wij een groots kennis symposium. Het nieuwe jaar trappen wij af met een nieuwjaarsbijeenkomst waar de winnaar van de Ondernemersprijs Noordoostpolder bekend wordt gemaakt. In de maand mei staat de ledenvergadering gepland. Het seizoen sluiten we voor de start van de zomervakanties af met ons zomerfeest. Naast deze terugkerende activiteiten vinden er in de tussenliggende maanden diverse kennis en-netwerk activiteiten plaats waarbij lid-bedrijven worden bezocht en er thema presentaties worden gegeven.

Een terugblik van onze activiteiten vind je hier. Alle komende activiteiten vind je in onze agenda

 

Nog geen lid maar wel nieuwsgierig naar onze activiteiten? Je bent welkom om vrijblijvend twee bijeenkomsten bij te wonen om een indruk van ons te krijgen. Voor meer informatie of aanmelden voor een bijeenkomst neem je contact met ons op!

 

Het enthousiaste team wordt gevormd door: 

Han van Wegen - Voorzitter (Camping Eigenwijze) 

Jennina Stam (Allcos)

Wiebren de Boer (Weever bouw)

Silvia van der Veen (Werkcorporatie)

Anca Blok (Kunstbloc)

Bart Groot Wassink (Sightkick)

Femke Burg (Inside Out Sports)

Dicky Meijer (DHM Coaching)

Jolein Jansen (VSO Makelaars)

 

Het team laat zich graag inspireren door ideeën van leden! Suggestie of idee voor een activiteit? Deze zijn van harte welkom.

 

Heb je een Tip of een vraag?

Vul het formulier in, we nemen dan contact met je op.
Vul hier de uitkomst van de som in