Geef je bedrijf een boost! 


Vorig jaar introduceerde we het nieuwe concept de 'Business booster', Workshops dóór leden, vóór leden. In kleine groepen samenkomen en meer leren over het onderwerp van jouw interesse en waar jij meer van kan leren. Het helpt je bij de ontwikkeling van je bedrijf en/of bij de ontwikkeling van jezelf.

 

In samenwerking met lid-bedrijven bieden we jou de keuze uit 4 verschillende en uiteenlopende workshops! Waar leer jij meer van? Bekijk de aangeboden workshops hieronder en meld je aan!

 

HOE HET WERKT

Je meld je aan voor drie workshops waarbij je de volgorde aangeeft van jouw keuze 1 tot 3. BVN maakt een indeling van alle aanmelders waarbij we een gelijke verdeling nastreven over alle workshops. Een paar dagen voor de workshop krijg je via de mail te horen bij welke workshop je bent ingedeeld.

Details

Datum: donderdag 20 april

Inloop: 19:30 uur

Start: 20:00 uur


Let op: Door je aan te melden ga je akkoord met het feit dat er foto's worden gemaakt voor promotionele doeleinden van BVN. Als er een foto van je is gemaakt en je wilt niet dat deze online wordt gebruikt, dan kun je dit bij de betreffende fotograaf aangeven.citaat


Workshop 1

De klant is koning... of niet?!

Door Ariejonne Oost


Locatie: Het Spijk 18a, Urk

 

De workshop

Deze workshop is interessant voor ondernemers die te maken hebben met klantcontact maar dat vooral zien als bijzaak of ‘noodzakelijk kwaad’.

Of voor ondernemers die wel voelen dat ze hier ‘iets’ mee moeten, maar niet weten wat…

 

Wat komt aan bod tijdens de workshop?

1) Wat is het belang van (goed) klantcontact?

2) Hoe kun je klantcontact binnen je organisatie beter stroomlijnen?

3) Hoe verbeter je het klantcontact binnen je organisatie?

 

Waarom moet je deze workshop bezoeken?

* Kantoormanager 2.0 heeft veel praktijkervaring en daaruit wordt gedeeld;

* Omdat je na deze workshop handige tips hebt gekregen over het versimpelen van het klantcontact binnen je bedrijf;

* Omdat je na deze workshop aan de slag wilt gaan om de processen in jouw bedrijf te optimaliseren đŸ˜Š

 

Over Kantoormanager 2.0 

Telefoonservice, administratie en secretariaat besteed je uit bij Kantoormanager 2.0! Ariejonne Oost, oprichter van Kantoormanager 2.0 en verbinder in hart in nieren, zal vanuit haar eigen ervaringen delen hoe klantcontact makkelijker, leuker en efficiënter kan!

Workshop 2

Beveilig je bedrijf

Door Clairan van Herwaarden - Tonkes 

 

Locatie: VHM, Oogstveld 12, Ens

 

“Ik loop al langer rond met het idee om mijn bedrijf te beveiligen met camera’s of een alarm, maar weet niet goed wat het beste is.” 

“Ik heb nog geen beveiliging, maar misschien moet ik toch iets doen, voordat er ingebroken wordt.”

 “Mijn bedrijf is een aantal jaren geleden beveiligd, maar nu we zijn uitgebreid moet hier weer opnieuw naar gekeken worden. Wat zijn de mogelijkheden?”

 

Herkenbaar? Meld je dan aan voor de workshop op 20 april!

 

De workshop

Tijdens de workshop geven we een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen en mogelijkheden en gaan we in op uw situatie. Aan de hand van de door u ingebrachte cases bespreken we wat handig is in uw situatie. 

 

Over beveilig je bedrijf

Voeljeveilig.nu uit Nagele is een beveiligingsbedrijf (familiebedrijf) wat zich richt op advies en installatie van camerabewaking, alarminstallaties, erfgrensbewaking en toegangscontrole voor boeren, burgers, buitenlui en bedrijven.

Workshop 3

Smakelijk genieten van de BBQ

Door Ton Boerma


Locatie: Constructieweg 5, Emmeloord

 

De workshop

De bbq is niet meer alleen voor zomerse avonden. Op de bbq kan je het hele jaar door de meesta smakelijke én gezonde gerechten klaarmaken. In de workshop van Ton Boerma van de BBQ Village leer je alles over o.a. de werking van de BBQ , low-en Slow koken en temperatuur beheersing. De workshop is bedoelt voor iedereen die van lekker eten houdt en vind plaats in een ongedwongen sfeer op een meer dan gewedlige locatie! Nieuwsgierig gewoden? Meld je dan aan!

 

Over BBQ Village

BBQ Village is een shop waar beleving, inspiratie en genieten de rode draad vormen en waar je de juiste keus kan maken voor een geschikte buiten kook toestel en de bijbehorende accessoires, brandstoffen en smaakmakers. Het geven van unieke, inspirerende workshops is een belangrijke factor binnen BBQ Village en helpen met het maken van de juiste keuze. Zowel voor- als achteraf.

We heten je van harte welkom in BBQ Village Emmeloord.

 

 

LET OP: gezien de kosten die bij deze workshop gemaakt worden geld een eigen bijdrage van €20,- per persoon. Als je wordt ingedeeld bij deze workshop zal de factuur naar het mailadres verstuurd worden wat is gebruikt bij aanmelden. Workshop 4

Sporten tegen stress

Door Femke en Jeroen 


Locatie: volgt...

 

De workshop

Tijdens deze sportieve workshop ga je ervaren op welke manier jij bewegen kan inzetten om stress te verminderen. Burn-out ervaringsdeskundige Jeroen en A&O psycholoog Femke geven een inkijkje in de combinatie van sport en zorg voor mentaal fitte werknemers. Dit maakt deze praktische ervaring interessant voor bijvoorbeeld werkgevers, hr-medewerkers en zzp-ers die verzuim door burn-out en stress willen tegen gaan. Je hebt geen stress of burn-out 'nodig' om met de workshop mee te doen. Meedoen kan op ieder niveau.

We laten je kennis maken met één van de outdoor sporten die we inzetten als middel. "Work hard, play harder" is daarbij ons motto. Dus hou je van sport, zin in een gezellig avond of ben je benieuwd hoe ook het gebruikt kan worden voor mentale fitheid, schrijf je zeker in! 

 

Over Inside Out Sports

De balans van hard werken en plezier hebben. Dat is waar het bij Inside Out Sports om draait. Hoe harder je werkt, hoe meer plezier er nodig is om het vol te houden. Maar ook: hoe meer plezier je hebt, hoe belangrijker het wordt om ook hard te werken om jezelf verder te ontwikkelen. We begeleiden werknemers, ondernemers en leidinggevende om deze balans zelf of binnen hun team toe te passen, zodat fysieke én mentale fitheid zorgen voor goede, duurzame prestaties.