Vandaag, tijdens de Dag van de Ondernemer op 17 november, zetten wij samen met gemeente Noordoostpolder ondernemers in het zonnetje. Ondernemers in de Noordoostpolder tonen lef en doorzettingsvermogen. Zonder ondernemers geen vooruitgang. Een bloeiende polder door hun veerkracht en flexibiliteit.

 

Trots op de ondernemers in de Noordoostpolder! 

 

Vanochtend bezochten wethouder Linda Verduin, Accountmanager EZ Monica Klement en voorzitter BVN Twan Hakvoort een aantal mooie bedrijven. Bekijk hieronder wie zij zijn!

3

 

TCM Marknesse

Al vanaf mei 2017 voorziet TCM vanuit Marknesse, nabij Emmeloord in de kop van Flevoland, snel en marktconform van fiberlaser gesneden producten.

Wij zijn een vernieuwend bedrijf wat naast repeterend snijwerk, ook speciale projecten en afwijkende profielen met een oplossing voorzien. Daarbij bieden we de nodige stabiliteit. Het contact verloopt altijd persoonlijk. Wij kennen jou, staan voor je klaar en denken graag met je mee! Dé betrouwbare partner in snijwerk

1


AgriDokter

AgriDokter machinebouw houdt er van om diverse problemen voorgeschoteld te krijgen en hier gepaste oplossingen voor te vinden. Geen uitdaging te groot of te klein. Onze kennis zit in de landbouw en het verwerken van agrarische producten. AgriDokter, dé machinebouwer voor al jouw landbouw gerelateerde machines. Van ontwerp tot eindproduct!

4

 

Tuinboom.nl

Tuinboom.nl is de sitenaam van Boomkwekerij Maes. De familie Maes is in 1941 als pionier naar de Noordoostpolder gekomen vanuit Brabant, om hier hun agrarische onderneming voort te zetten. Na de drooglegging hebben ze in 1950 hun eerste oogst binnengehaald. Als derde generatie Maes in de Noordoostpolder, was het aan Mathijs om invulling te geven aan zijn passie. Het bedrijf is gespecialiseerd in jonge bomen voor de laanboomteelt en daarnaast kweekt en verhandeld het bedrijf ook boomkwekerijproducten, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. 

 

 

 

 

2

 

Fourage.nl

Dax en Hidde zijn twee broers die in de agrarische sector werken. Na hun middelbare school begonnen zij strobalen te verhandelen om mensen met paarden te voorzien van stro in de omgeving. Tegen de tijd dat ze 18 waren, was deze bijzaak gegroeid tot verkoop van hooi en stro. Sinds de merknaam Fourage & zo in 2022 werd omgedoopt tot Fourage.nl is het productassortiment uitgebreid tot een breed scala aan mogelijkheden voor zowel grote als kleinere klanten. Naast standaard balen en verpakkingsopties biedt Fouragej ook aangepaste oplossingen voor specifieke projecten.

 

 

 

 

5

 

Bureau Mooi werk

Mooi werk is er voor iedereen en is voor iedereen anders. Ieder mens heeft andere dromen, andere behoeften, andere hobby’s én andere kwaliteiten. Daarom is de droombaan van de één, dat absoluut niet voor de ander. Als je het werk doet waar je blij van wordt, heb je meer energie, ben je minder ziek, werk je efficiënter en ben je succesvoller. 

 

Maar wat is voor jou mooi werk? Waar word jij blij van? Bij Bureau Mooi Werk gaan we hier samen naar op zoek. We zoeken antwoorden op vragen als; wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en wat heb ik nodig? Op basis van jouw antwoorden vinden we de loopbaanrichting die echt bij je past en zeg jij straks: “Ik heb mooi werk!”