logo-john-david-verolme-
Dhr. John David Verolme
Reaal 9G
8305 BP
Emmeloord
https://johndavidverolme.com
david@johndavidverolme.com
06-14572613

Mensen vergeten snel wat je hebt gedaan of wat je hebt gezegd. Maar mensen vergeten nooit hoe ze zich hebben gevoeld. De verwondering welke mensen krijgen bij het zien van beeld, dat is mijn doel met fotografie en videoreportages. 

Niet door te vertellen, maar door je merk te laten voelen. Laat beeld de mensen raken, om jouw merk nooit meer te vergeten.

 

DRONE

Beelden vanuit de lucht geeft een uniek overzicht van jouw project, bedrijfspand, huis, boerderij, buitenplaats of bijzondere landschappen voor kunst aan de muur.

Vanuit een vliegtuig of helikopter is iedereen wel onder de indruk van wat je ziet. Een drone maakt dit nu mogelijk om dit gevoel ook vast te leggen.

In bezit van alle verplichte Europese certificeringen (Open Category A1/A2/A3- NL), wat betekent dat deze beelden, of eigenlijk het gevoel, veilig en volgens alle regels kan worden vastgelegd.

 

FOTO

Het vastleggen van momenten, waarbij het terugzien een herbeleving is, dat is de kracht van foto’s. 

Met veel enthousiasme en aandacht breng ik jouw bedrijf of moment in beeld.

Met een zeer hoge kwaliteit camera is het mogelijk om grote afdrukken te maken, zoals prints op muren of op bedrijfspanden in een uitmuntende kwaliteit.

Vertel jouw verhaal en ik maak er beeld van, die 1000 woorden spreken, of eigenlijk nog iets meer dan dat.

 

VIDEO

Professionele video beelden met perfect geluid en muziek, hiermee breng ik jouw verhaal over waarbij je trots en passie toonbaar wordt gemaakt in een unieke video reportage.

Gecombineerd met drone, levert dit unieke beelden op, die jouw video uitzonderlijk maakt, want je video reportage, of sterker nog, je verhaal en passie, worden nu écht verteld en dat maakt je verhaal bijzonder. 

Precies waar ik óók naar op zoek ben, de verwondering, die jouw klanten straks ook hebben bij het zien en beleven van jouw verhaal.

 

LIVESTREAM

Livestream wordt steeds vaker ingezet om een grote doelgroep te bereiken. Ook kan deze later weer worden ingezet voor on-demand video (terugkijken).

Livestream is mogelijk voor bijvoorbeeld uitvaart, bruiloften, webinars, kwartaalcijfers, live presentaties, diploma-uitreikingen. Het aantal kijkers is ongelimiteerd, vele partijen gaan niet verder dan 100 kijkers.

Meerdere camera inzet mogelijk, zelfs met een drone.