De rubriek “Pitch & Pass” is een rubriek waarin leden van de BVN in een 'pitch' 4 vragen gesteld krijgen die zij op hun manier beantwoorden. Daarna geven zij de rubriek door ‘pass’ aan een andere BVN lid.

igofit

 

Omschrijf de organisatie in het kort

Wij helpen mensen met het beseffen dat de oplossing naar een gezonder leven in hen zelf ligt. Het is daar altijd al geweest. We helpen onze klanten met het vinden van de juiste motivatie. Een drijfveer die ze vooruit helpt, op de korte en lange termijn. Onze kracht ligt in het ontdekken van de factoren die men blokkeert in het behalen van hen doel onder begeleiding van onze coaches. Deze reiken de tools aan vanuit leefstijl, trainen en voeden, om expert te worden van je eigen lijf, gedachten en gedrag. Een cadeau voor de rest van hen leven.

 

Waar wilt Igofit staan in 10 jaar?

IGOFIT wil over 10 jaar nog steeds de autoriteit zijn op gebied van een gezonde leefstijl en personal training voor de inwoners en bedrijven in de omgeving. 

 

Welke 3 zaken sprongen er voor Igofit uit  afgelopen jaar uit?

Onze verhuizing naar de locatie bij deelwerk.

 

Verbinding met ons team en klant.

 

Online hebben we met elkaar en met onze klant de band kunnen versterken. 

 

Waarom zijn jullie lid van BV Noordoostpolder?

Veel van onze klanten zijn ook lid. Je legt hierdoor makkelijker contact met elkaar en komt sneller in contact met nieuwe relaties. 

 

Naar wie zouden jullie de pitch ‘door willen passen’?

Wij passen de pitch door naar:

Nico Buikema van Buikema Techniek.


Meer weten over IGOFIT? Bekijk de website hier.

brandweer-flevoland

 

Omschrijf de organisatie in het kort.

De brandweer is BEHULPZAAM, DAAKRACHTIG EN DESKUNDIG. De brandweer in de Noordoostpolder maakt onderdeel uit van brandweer Flevoland. Bij de brandweer in de Noordoostpolder werken voornamelijk vrijwilligers. De vrijwilliger is de belangrijkste spil waar de brandweer op draait. Mensen die overdag werkzaam zijn binnen de dorpen en bij alarm op komen op 1 van de 6 posten binnen de gemeente. De 6 posten zijn Rutten, Creil, Emmeloord, Nagele, Marknesse en Ens.

 

Waar wil de brandweer staan in 10 jaar?

De paraatheid is op de verschillende posten nog niet op orde. Dit houdt in dat we niet overal genoeg vrijwilligers hebben. Over 10 jaar moet dit op orde zijn.

 

Welke 3 zaken sprongen er voor de brandweer afgelopen jaar uit?

De werving van nieuwe vrijwilligers is wel de belangrijkste.

 

Daarnaast is de samenvoeging van de brandweren uit de gemeenten Zeewolde, Dronten, Urk en Noordoostpolder tot 1 team brandweerzorg vorm gegeven.

 

En hebben we leren omgaan met de gevolgen van Covid-19.

 

Waarom zijn jullie lid van BV Noordoostpolder?

De brandweer draait op vrijwilligers. Overdag werken deze bij de verschillende bedrijven binnen de gemeente. De relatie met die bedrijven is voor het voortbestaan van de brandweer en het borgen van de veiligheid binnen de gemeente van groot belang. Dit maakt samen werken tot een groot goed, SAMEN STERK, SAMEN ZIJN WIJ BRANDWEER FLEVOLAND.

 

Naar wie zouden jullie de pitch ‘door willen passen’?

Wij passen de pitch door naar:

IGO FIT


Meer weten over de brandweer? Bekijk de website hier.