Jeannette

'Door te verbinden tussen onderwijs en bedrijfsleven hopen wij de samenwerking verder te stimuleren'

 

Jeannette Buikema

Voorzitter TOB

Het aantrekken van passende medewerkers is de laatste jaren voor ondernemers steeds lastiger geworden. Waren het eerst nog een aantal sectoren waar het moeilijk werven was, op dit moment is vrijwel in alle sectoren sprake van personeelstekorten. Daarnaast is werk aan het veranderen, zowel qua inhoud als organisatie. Het bedrijfsleven ziet graag goed gekwalificeerde mensen bij hen instromen, die meteen aan de slag kunnen en opgeleid zijn naar de nieuwste standaarden van het werken van ‘nu’. Voor het onderwijs de grote uitdaging in dit duurzaam opleiden te investeren.

 

Het Team Onderwijs & Bedrijfsleven heeft een verbindende rol tussen alle belanghebbende partijen. Door samenwerking op lokaal maar waar nodig zeker ook regionaal en provinciaal niveau tussen ondernemers, onderwijs en overheid. Net als een signalerende rol waarbij we ervoor zorgen dat we op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen bij onze leden en onze stakeholders. Een van onze taken hierbij is terugkoppeling naar onze achterban. Op deze manier zijn we altijd geïnformeerd en blijven we altijd in gesprek.

Waar loop jij als ondernemer tegen aan als het gaat om het vinden van jouw personeel? Zijn er (goede) contacten met het onderwijs? Wij horen heel graag wat er bij jouw speelt. Laat het ons weten!

 

Het enthousiaste team wordt gevormd door: 

Jeannette Buikema - Voorzitter (Buikema Techniek)

Heb je een Tip of een vraag?

Vul het formulier in, we nemen dan contact met je op.
Vul hier de uitkomst van de som in